VOLLEYBALL WORLD BEACH PRO TOUR-LJUBLJANA FUTURES 2022

Letos se je v Ljubljani ponovno odvijala odbojka na mivki sredi mesta in sicer pod spremenjenim formatom. Prav tako smo pri dogodku sodelovali tudi mi in sicer s izdelavo vseh grafičnih tiskovin na dogodku poleg tega pa smo letos poleg tega na dogodku fotografirali za organizatorja dogodka.

Pljusk 2021

Tudi letos se je na velenjski plaži odvijal Pljusk na katerem smo tako kakor vsako leto sodelovali tudi mi tako, da smo za dogodek naredili promocijski material (infotable,…) ter promocijo za Telekom (NEO).

Izdelava ter montaža transparentov

Naše podjetje je pred kratkim po naročilu podjetja Klančar žerjavi d.o.o. izdelalo 16 transparentov za zaščitne ograje na gradbiščih ter jih obesila na lokaciji kjer so se ograje nahajale. Transparenti so bili narejeni za promocijo podjetji Klančar Žerjavi d.o.o ter PRANGL d.o.o..

Pljusk

Pljusk je dogodek, ki ga organizira podjetje extrem s katerimi sodelujemo še v parih dogodkih kot sta na primer FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana ter Triglav the Rock. Pri pljusku sodelujemo s extremom tako kot pri drugih dogodkih tako, da za njih izdelujemo promocijski material kot so na primer transparent za obleči…
Read more

TRIGLAV THE ROCK

DP Design je pri ustvarjanju tega dogodka s strani EXTREMA sodeloval s tiskom promocijskega materiala kot so na primer transparent okoli odra na katerem se je tekmovanje odvijalo, info table s podatki plezanja in sponzorji dogodka. izdelal pa je tudi tablo z zaščitnim znakom Zavarovalnice Triglav, ki je visel z ogrodja odra.

Ljubljana beach volleyball 1 star turnir.

DP Design je s organizatorjem dogodka Extremom sodeloval s izdelavo promocijskega materiala od info tabel, transparentov, nalepk za sodniške stole, čeke za zmagovalce, zmagovalne stponičke oblekel v nalepke za mesta ter press wall . Na prizorišču pa je med tekmovanjem po naročilu tiskal drese za igralce in igralke.